Fiber Optike 1 Leksione 2 universiteti 3 Inxhinieri Matematike Inxhinieri Fizik dhe Matematik

  Njoftime

 

2010-07-22- 22:37:57 -- Ne date 21/07/2010 u diplomuan 8 studente ne DNP(Dimplome e Nivelit te Pare)   perkatesisht ne deget Inxhinieri Matematike dhe Inxhinieri Fizike.

 

2010-05-09-13:58:26 -- Shum shpejt ne faqen Profesorati kategoria Leksione & Shenime do te afishohen Leksione dhe Shenime te pedagogeve apo edhe notat e provimeve.

 


 

 

 

 

 

Mireseerdhet ne faqen zyrtare te Fakultetit te Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike

Programe studimi te Inxhinierise Fizike
Lexo me shume!
Bazuar ne programet e fakulteteve europian.

Programe studimi te Inxhinierise Matematike
Lexo me shume !

Bazuar ne programet e fakulteteve europian.  Blah

SekretariaKetu do te afishohen disa nga njoftimet e sekretarise

Bibloteka Bibloteka e Fakultetit eshte e pajisur me nje letarature te pasur dhe nje mjedis shume te pershtatshem per studim

Doktoraturat

Se shpejti fakulteti fillon programin e doktoraturave.